INSPIRATION – GLÄDJE – ENGAGEMANG

Årets pristagare

Varje år så utser vi flertal personer som vinner våra ärofyllda priser. De personer som blir utvalda har vi på ett eller annat sätt följt under årets gång. Trogna medlemmar och samarbetspartner som dag efter dag gör det där lilla extra. Våra ledord oavsett vilket pris det gäller är.
INSPIRATION – GLÄDJE – ENGAGEMANG – ETT HJÄRTA AV GULD.

Det vi älskar mest med det vi gör är mötet med alla underbara och glädjespridande människor.

Vi vill med dessa priser ge tillbaks till er som ger oss så mycket!
Vi säger inte grattis, vi säger tack!

ÅRETS SÄLJARE – vad innebär det?

Detta pris vinner den person/företag som har hjälpt oss mest i ett eller flera områden. Med öga för service, kvalité och ekonomi hjälpa oss med det där lilla extra. Inte sälja för säljandes skull utan för att faktiskt ge oss möjligheten att bli ett bättre företag med de produkter/tjänster som personen/företaget erbjuder.

ÅRETS HJÄLPREDA – vad innebär det?

Detta pris vinner den person som har hjälpt företaget mest utan att kräva något tillbaka. En person som med hela sitt hjärta gör vad den kan för att dra sitt strå till stacken. Både hjälpa fysiskt men även komma med tips och idéer på förbättringar. En äkta eldsjäl och en sann vän.

ÅRETS GYM-MEDLEM – vad innebär det?

Detta pris vinner den medlem på gymmet som sprider mest glädje, inspiration och motivation. En person som inte ger upp sin kärlek för träningen oavsett motgång. Priset handlar inte om hur många pass du tränar per år, eller hur hårt man tränar. Utan från personens förutsättningar göra vad den kan och lite till för att lyckas med sina mål.

ÅRETS GRUPPTRÄNINGS-MEDLEM – vad innebär det?

Detta pris vinner den medlem som sprider mest glädje, inspiration och motivation i gruppträningssalen. En person som inte ger upp sin kärlek för träningen oavsett motgång. Priset handlar inte om hur många pass du tränar per år, eller hur hårt man tränar. Utan från personens förutsättningar göra vad den kan och lite till för att lyckas med sina mål.

Grattis till:

Eva Aziz

Årets grupptränings-medlem 2022

Detta pris ges ut av Forma Framtid till Eva Aziz för hennes positivitet och lojalitet. Hon får oss instruktörer och medlemmar att känna sig ordentligt välkomna. Hon inspirerar även oss alla med hennes egna tränings-resa! Hon motiverar och peppar oss alla. Eva Aziz ger oss trygghet och kärlek vilket gör vårat jobb lite roligare.

Mikael Jervermyr

Årets gym-medlem 2022

Detta pris ges ut av Forma Framtid till Mikael Jervermyr för hans styrka, envishet och glädje samt för hans inspirerande resa. Mikaels blindhet stoppar inte honom från att träna hårt på gymmet 5 dagar i veckan. Han påminner oss alla om att INGENTING ÄR OMÖJLIGT. Gymmet, träningen och hälsan, litet som stort, finns alltid till hands oavsett hur man mår. Tack för att du påminner oss om det Mikael.

Christopher Lantz

Årets hjälpreda 2022

Detta pris ges ut av Forma Framtid till Christopher Lantz som har hjälpt företaget mest utan att kräva något tillbaka. En person som har med hela sitt hjärta gjort vad den kunnat för att dra sitt strå till stacken. Både hjälp fysiskt men även kommit med tips och idéer till förbättringar. En äkta eldsjäl och en sann vän.

Carl Zetterberg

Årets säljare 2022

Detta pris ges ut av Forma Framtid till den person som har hjälpt företaget mest på flest områden. Med målmedveten service har Carl både effektiviserat  men även kapat onödiga kostnader för företaget. Carl är en person som i alla lägen oavsett dag eller tid på dygnet har gjort allt vad han kunnat för att leverera till 100%.