Foodbox

FOODBOX – Ät den mat din kropp förtjänar!

” Foodbox har flera färdiglagade rätter, speciellt framtagna för dig som vill må bra och komma i form. Med bra mat orkar du mer både i vardagen och på fritiden.”

Foodbox matlådor passar dig som vill ha ett lättillgängligt och enkelt lunch- och/eller middagsalternativ. Ät den hemma, eller ta med dig den till jobbet.

Eller varför inte äta din FOODBOX här hos oss på FormaFramtid före/efter träningen??

– Vi har micro och bestick framme hela tiden under våra receptionstider!!

Oavsett vart du väljer att äta din matlåda så underlättar Foodbox i vardagen för dig som vill ta hand om din kropp genom att äta sunt och gott. Maten innehåller en bra balans mellan protein, naturliga fetter och långsamma kolhydrater som håller dig mätt under en längre tid.

Foodbox har lagt stor vikt på att använda naturliga råvaror och minimera salthalten i maten. All mat tillagas i Sverige. Samtliga maträtter är framtagna enligt Livsmedelsverkets rekommendationer och följer de Nordiska Näringsrekommendationerna.

Foodbox erbjuder dig flera goda hälsosamma maträtter i praktiska portionsförpackningar.
Foodbox innehåller näringsberäknade och vällagade rätter och är särskilt anpassade för dig som vill komma i form, har en aktiv livsstil och vill äta mer hälsosamt. Foodbox hjälper till att förenkla vardag på ett hälsosamt vis för hela familjen.

Vill du läsa mer om foodbox och deras matlådor. Tryck här

Foodbox allergiblad: