TILLSAMMANS MOT CANCER

Formas cancerfight

Andra lördagen i oktober varje år så fightas vi mot Cancer

Gör DU?

Vi på Forma Framtid Friskvårdcenter i Eksjö kör i år igen ett träningsevent där fokus ligger på att vi vill slå skiter ur cancer!

Den 14 oktober 2023 kör vi igen!

2022 var vårt första år och det blev storslaget, det blev så mycket bättre än vi hade kunnat förvänta oss, wow. Tack till alla er som kom och vi hoppas ni deltar även kommande år, och att ännu fler får upp ögonen för det här.

Nu är det äntligen dags igen, och vi hoppas verkligen att ni som var med, och ännu fler vill vara med oss i år igen!

Vi kommer varje år, andra lördagen i oktober, ha en hel dag sprängfylld med träningspass som passar ALLA, det kommer dessutom ske lite tävlingar runt omkring på gymmet dessa dagar. Vår vision är att även kunna hålla andra minievent och happenings för att samla in så mycket pengar som möjligt till denna hemska sjukdom.

Vi är ett gäng  på 3 personer (Hanna Hoff, Robin Wiktorsson och Ina Lindström) som har startat detta på grund av att cancer ligger oss väldigt nära och vi har på ett eller annat sätt blivit drabbade av sjukdomen, därför brinner vi lite extra för det här och vill göra en rejäl insamling till cancerfonden så att de kan få ett bidrag för att stoppa detta elände!

Eventets fokus är att få in så mycket pengar som möjligt till cancerfonden, där varje krona räknas! Alla pengar vi får in går oavkortat till cancerfonden!