Om oss

På Forma Framtid i Eksjö finns massor av olika verksamheter samlade under ett och samma tak. Nannylundsområdet har fått nytt liv och blivit ett område för aktivitet, träning och arbete.

På området finns stora möjligheter för dig som vill träna och må bra. Vi erbjuder dig ett toppmodernt gym, härliga pass för dig som gillar gruppträning och en idrottshall för uthyrning. Här finns också barnrum som underlättar träningen för dig som är förälder.

Inom ramen för Forma framtid erbjuder vi också konferenser för både stora och små sällskap. Konferera i en trivsam miljö och kombinera gärna med träning eller någon annan gruppaktivitet. Prata med oss så hittar vi en lösning som passar just dig och ditt företag.

På Forma framtid erbjuder vi även olika kontorslösningar för dig som söker en kontorsplats för ditt företag. Vi har också övernattningslägenheter och möjlighet till studentboende.

Vi har stora möjligheter att ordna det du söker! Vår kunniga och engagerade personal gör allt för att både uppfylla och överträffa dina förväntningar.

Inget är omöjligt för oss!