3, 2, 1, KÖR!

Coaching online

Skräddarsytt program anpassat för dig

Vi vill ge dig verktygen för att skapa en balanserad livsstil där träning och bra mat ingår naturligt i din vardag. Välj någon av våra 3 upplägg – Kost & Träning, Kost eller Träning.

VÅRA UPPLÄGG
HUR GÅR DET TILL?

1

Anmäl dig

Skicka en intresseanmälan här!

2

Frågeformulär

Innan start: Jag skickar ut ett frågeformulär till dig där jag vill att du besvarar frågorna så noggrant som möjligt. Detta för att kunna bygga din kost/träningsplan så bra som möjligt redan från start! När du fyllt i detta kommer jag direkt att sätta mig med ditt upplägg.

3

Skräddarsytt program

Starten:
Så fort jag är klar med din planering kommer jag maila ut all info till dig med inloggningar till träningen samt en fil med din kostplan.

4

Uppföljning

Uppföljning varje vecka:
I början på en ny vecka så kommer vi att ha en uppföljning om hur föregående vecka sett ut och hur allt funkar. Vi kommer de första veckorna fokusera på justeringar som behövs göras för att du på ett bättre eller lättare sätt ska nå dina mål, från vart du står just idag.
Vi går igenom hur du trivs med din kost och träningsplan och gör även en check på vikt och mått. Efter 4 veckor kommer vi lägga till ”formbilder” kolla före/efter bilder och följa upp detta över tid.

Jag ger dig förutsättningarna för en hållbar och aktiv livsstil!

Vi vill att du ska lyckas


Jag kommer göra allt jag kan för att du ska kunna känna att detta är möjligt, oberoende på vart du står idag, eller imorgon. Ibland kommer livet med massa överraskningar, jag kommer guida dig igenom dessa.

Du ska hitta en ny livsstil och kommer sedan själv kunna tackla alla motgångar du möter, för då har du fått rätt verktyg för att möta dessa och göra din nya livsstil hållbar! – Inte bara för nu, utan för framtiden!

Jag är tillgänglig för frågor när du känner att du behöver det, oavsett om det gäller träning, kost, sömn eller livet i stort!

Online coaching
Ina Lindström

+ Verksamhetschef
+ Personlig Tränare
+ Kostrådgivare
+ Coach

+ Forma WOD

+ Mamma-hälsa