Gruppträning

Våren 2018 utökar vi våra gruppträningspass med Nyheter som 3D-flow, Tabata, Trx och Soma Move!

Sedan tidigare kör vi Les Mills utbud med Body Pump, Body Balance, Sprint och Sh´bam.

Utöver dessa pass finns våra egna FORMA pass med inriktning på olika målgrupper och intensitet.

Det finns en bra blandning mellan rörlighet, styrka och konditionspass,  dansgrupper för olika åldrar, träning för seniorer, mammor, motionärer och elit.

Vi har något för ALLA!

Tabata

TABATA- Ett högintensivt svettigt pass där du jobbar i intervallformen 20 sekunder vila 10 sekunder. Du tränar Styrka och kondition i en härlig blandning.

Soma Move

SOMA MOVE –SOMA MOVE använder du kroppen som helhet för att bli stark, smidig och skadefri. Du arbetar med kroppen som ditt motstånd och med underlaget som ditt redskap. Rörelserna avlöser varandra och du får ett bra flow genom passet.

3D-Flow

3D-Flow- Ett pass där du jobbar i olika riktningar framåt/bakåt i sidled och i rotation. Du jobbar med styrka, rörlighet och kondition och kan här anpassa passet utefter dina förutsättningar med hjälp av vikter, gummiband och bollar. Vi använder också en procedosmatta med olika siffror.

TRX

TRX- Under ett TRX-Pass tränar du styrka,rörlighet och kondition i funktionella övningar med hjälp av ett TRX-band som redskap. Du använder din egen kroppsvikt för att skapa motstånd och du kan göra alla övningar tuffare eller lättare utefter dina fysiska förutsättningar.

Forma Yoga

FORMAYOGA – Ett lugnt och meditativt yogapass där medveten andning, balans, och styrka kombineras med klassiska yoga-positioner i ett härligt flöde. Passar alla nivåer, oavsett om du är  nybörjare eller har utövat yoga tidigare.

Sprint

SPRINT – LES MILLS SPRINT är inget vanligt cykelpass, utan är 30 minuter högintensiv träning där du använder cykeln som ett verktyg, för att snabbt ta dig mot dina träningsmål. Passet är baserat på den senaste forskningen kring högintensiv intervallträning (HIIT) och inspirerat av disciplinen Sprint inom cykelsport.

Bodypump

BODYPUMP – är styrketräning till musik som utmanar dig och gör dig stark. Under en timme tränar du kroppens alla större muskler med en skivstång. Du väljer själv dina vikter på stången för att kunna utmana din kropp att nå de resultat du vill ha.

Bodybalance

BODYBALANCE – är en varsam blandning av yoga, tai chi och pilates som gör dig centrerad och lugn. Med hjälp av fokusering, andning och en serie noga utvalda rörelsekombinationer tränar du funktionell styrka, balans och rörlighet till mjuk musik. Kombinationen av tekniker och rörelser ger dig ett fysiskt träningspass, samt inre balans och harmoni.

Sh’bam

SH’BAM – Med enkla och heta danssteg blir SH’BAM ett perfekt sätt att dansa loss på träningsgolvet. Med en blandning av listettor som spelas på klubbar runt om i världen, välkända klassiker och latinska rytmer, blir SH’BAM både ett roligt och ett socialt sätt att träna på.

Forma Core

FORMA CORE – 30 minuter träning med mage och rygg i fokus. Passet vänder sig till en bred målgrupp och passar de flesta. Träningen bedrivs på en nivå där alla kan känna sig välkomna och få ut en god effekt av sin träning.

Cykel

Cykel- är en effektiv träningsform för att snabbt uppnå bättre kondition. Räkna med att svettas mycket under passet, träningen är tuff och rolig! cykelpassen är populära då de inte kräver några förkunskaper och du bestämmer själv hur hårt du vill pressa dig under passet.

Yoga

MEDIYOGA är en medicinsk och terapeutisk form av yoga som innehåller andnings- och kroppsövningar samt meditation. MediYoga passar alla. Du utövar yogan utifrån dina egna förutsättningar och väljer själv om du vill sitta på matta eller stol. MediYoga är allmänt stärkande och balanserande och har effekt på bland annat stress, oro, rygg- och hjärtproblem.