Gruppträning

Uppfyll dina träningsdrömmar med oss – 2023!

Vi har flertal olika FORMA-pass som vi har skapat med omsorg och kärlek för att få en helhet, både för dig men framförallt för din kropp. Vi garanterar att det finns ett pass som passar dig och din förmåga.  Vi har dessutom Les Mills Bodycombat.

Vi på Forma Framtid tror stenhårt på ett personligt engagemang och med ett gäng som har den kunskapen som krävs så kan du känna dig trygg hos oss.

Läs om våra pass här nedan:

Forma CORE

Forma Core

Ett lågintensivt pass där bålträning står i fokus, men även andra delar som höft och rumpa. Vi jobbar mycket med vår kropp men även vikter av olika slag samt med gummiband. Genom att jobba långsamt och kontrollerat har vi lättare att hitta kontakt i muskeln och då kan vi stärka både stora och små viktiga muskler.

Forma HIIT

Forma HIIT

HIIT står för High Intensity Interval Training, vilket innebär högintensiv intervallträning. Passet går ut på att du under en tidsintervall tränar och pushar dig själv på en nivå som är utmanande för just dig. Sen får du vila innan du repeterar det flera gånger. HIIT är till för dig som vill ha ett pulshöjande pass som kan anpassas till din individuella träningsnivå.

Forma STYRKEINTERVALL

Forma STYRKEINTERVALL

Intervallbaserad styrketräning med stång, lösa vikter och kroppsvikt. Basövningar blandas med mer utmanande övningar för att stärka både små och stora muskler. Du får ett komplett styrkepass för hela kroppen.

Forma MORGONFYS

Forma MORGONFYS

Ledorden för passet är känsla, kvalitet och glädje och med dessa som drivkraft kommer jag att erbjuda pass som involverar både styrka, kondition och rörlighet – alltid utformat så att du kan anpassa efter där du befinner dig. Just nu.

Jag vill, och hoppas, skapa möjligheten att låta energin fylla salen och ge dig chansen att utmanas, utvecklas och omfamna träningens alla delar. 

Forma THAIBOXNING

Forma THAIBOXNING

Är en kamsportsstil med full kroppskontakt. Vi har passet för olika nivåer för att alla ska kunna delta.

På måndagar kör vi ett lugnare pass på 90 minuter med fokus på teknik med bara mitsar och handskar samt fys, ingen kroppskontakt.

På torsdagar kör vi ett tuffare pass på 90 minuter för de som redan kan grunderna. Här jobbar vi mycket med kroppskontakt, utrustning KRÄVS för att delta på passet. Tandskydd och pungskydd finns att köpa på plats, handskar finns att låna! Även detta passet innehåller en del fysträning!

Forma SKIVSTÅNG

Forma SKIVSTÅNG

Är styrketräning till musik. Under passet används en skivstång och lösa vikter som gör att du enkelt kan anpassa vikterna utifrån din egen förmåga. Det är ett pass som utmanar kroppens muskler med olika grundövningar.

Instruktören leder dig genom passet samt ger dig tips för att få ut så mycket av träningen som möjligt.

Forma TABATA

Forma TABATA

Tabata innehåller allt du kan tänka dig, flås, styrka, uthållighet och kroppskontroll. Du jobbar i en serie av åtta intervaller där du utför 20 sekunder max-ansträngning följt av 10 sekunders vila.

Vår egna kropp är vårt största redskap men nivån på träningen kommer att kunna anpassas till både det jobbigare och lättare.

Les Mills BODYCOMBAT

Les Mills BODYCOMBAT

Ett förkoreograferat, högintensivt kampsportsinspirerat pass. Det här 60-minuter långa fartfyllda passet hämtar inspiration från discipliner som karate, kick-boxning, muay thai m.m.

Du övar på att slå, sparka och bekämpa din inre motståndare till häftig musik med din egen kropp som redskap.

Forma MORGONFYS

Forma MORGONFYS

Är för dig som är dagledig. Här jobbar vi med rörlighet, styrka och kondition. Med  övningar som gör att du blir starkare i vardagen och förebygger skador. Men framförallt satsar vi på att ha roligt ihop under hela timmen.

Forma CROSS

Forma CROSS Detta är ett pass för dig som gillar variation i din träning. Det är ett energifyllt pass med en blandning av styrka, kondition och koordination där det är du som bestämmer tempot.

Instruktören kör varierade upplägg från gång till gång vilket gör att passet känns intressant och spännande. Att träna varierad träning är bra för kroppen och målet är att du ska gå från passet med en härlig och stark känsla.

Forma YOGA

Forma YOGA

Handlar om att förena kropp, själ och sinne. Yoga kan hjälpa till att skapa balans i vardagen och är ett verktyg i att hantera stress.

Klassen innehåller andningsfokus, statiska övningar för att stärka bål, träning av koordinationsförmågan samt stretch för att öppna upp spänningar i nacke, rygg och höft. Passet är enkelt att anpassa efter egen förmåga och dagsform.

Alla kan yoga!

Forma CIRKELFYS

Forma CIRKELFYS
Cirkelfys är ett varierande styrkepass med enkla övningar som anpassas utefter din egna nivå och träningsyfte!

Meningen är att stärka styrka, uthållighet och kondition men även kroppskontroll!
Det kommer att innehålla allt från kontrollerande övningar till snabba.
Du sätter din egen ribba!

Forma CYKEL 45

Forma CYKEL 45 

Är ett energifyllt spinningpass. Med varierat motstånd, tempo och position trampar vi i takt till grymma pepplåtar. Det är ett träningspass som passar precis alla, eftersom du själv väljer motstånd. För dig som vill öka kondition, styrka och uthållighet!

Forma POWER

Forma POWERDet är dags att vi gör konditionsträning ROLIGT. Forma POWER är passet som gör exakt det. Korta intervaller som fokuserar på explosivitet. Stora rörelser för hela kroppen som får pulsen att öka och svetten att rinna. Som redskap använder vi brädor, lösa vikter och våran egen kropp.

Forma CYKEL 30/60

Forma CYKEL 30/60

Ett cykelpass för att skapa och bygga uthållighet. Du får möjligheten att utmana puls och mjölksyra efter eget behag. Musiken hjälper oss att hitta känsla och takt. Passet körs i formaten 30 och 60 minuter.

Forma STYRKA/GUMMIBAND

Forma STYRKA/GUMMIBAND

Ett lågintensivt pass där lösa viktplattor och gummiband är dina redskap. Med varierande styrkeövningar jobbar vi för att stärka både små och stora muskler.