Unna dig lite lyx hos oss

Unna er en skön stund och ta en välbehövlig paus för kropp & själ. Skäm bort er tillsammans hos oss på AnnicaZONterapi och Forma Framtid. Kom som par eller i gemenskap med vän. Vi tar hand om er i 3 timmar där ni har möjlighet att komma ner i varv och släppa alla måsten.

Ni väljer 2 behandlingar var och ni får låna badrock och tofflor. Te och frukt står framdukat under hela er vistelse.

Det ni behöver göra är:

*Ring 0381-121 40 och boka datum, tid och vilka behandlingar ni önskar.

14 mars 10-13 eller 13.30-16.30

25 april 10-13 eller 13.30-16.30 FULLBOKAT

16 maj 10-13 eller 13.30-16.30

30 min behandlingar

Fot de lux (kan göras tillsammans) En avstressande och mjukgörande behandling för torra och spända fötter. Fotkur med fotbad, peeling och fot -och underbensmassage.

Bodyscrub Kroppsscruben peelar bort torr hud och ger en ny lyster till huden. Efter scrub ges en mjukgörande body lotion.

Massage Massage motverkar b .la stress, minskar oro, ökar blodcirkulationen, släpper på muskelspänningar. Massagen kan ges med mjuka lugna drag eller med lite kraftigare tryck, detta efter dina egna önskemål och behov.

Hot Stone massage En fullkomlig avslappnande och djup massage med heta lavastenar som stärker och fördjupar massagens förmåga att lösa upp spänningar och minska stress.

Ansikte & skalpmassage Ansiktsmassage kan lösa upp muskelspänningar, öka blodcirkulation, minska svullnader och ge avslappning. Vid en ansiktsmassage bearbetas och syresätts vår hud, vår bindväv och våra muskler. Vi arbetar även med skalpen för att få maximal avslappning.

Fotzonterapi Varje människa har en egen inre självläkande förmåga. Zonterapi är en fantastisk behandling som starar en friskprocess i både kropp och själ. När man behandlar kan man känna smärta på en punkt eller zon, då visar det på en obalans i motsvarande organ eller kroppsdel. Behandlingen verkar avslappnade, cirkulationen i hela kroppen förbättras och man sover oftast bättre.

Ansiktszonterapi Varje människa har en egen inre självläkande förmåga. Zonterapi är en fantastisk behandling som startar en friskprocess i både kropp och själ. Ansiktszonterapi är otroligt avslappnande och utrensande behandling och den påverkar hela kroppen.

Pris: 995:/person

Önskar ni boka kaffe & fralla görs detta vid bokningstillfället för en kostnad på 50:-/person