OBS! Det här inlägget har arkiverats och kan innehålla information som inte längre är aktuell.

Våra gruppträningspass

Kom och träna med oss !!

Vi bjuder många härliga FORMA pass med inriktning på olika målgrupper och intensitet.

HIIT, tabata, seniorpass, rörlighet, styrka, yoga,  outdoor.

Vi har något för ALLA!

Forma Cirkelfys

Forma Cirkelfys

Är ett varierande styrkepass där övningarna anpassas utifrån egen nivå. Tanken är att stärka både kondition och styrka i hela kroppen. Det kommer innehålla både snabba och kontrollerade övningar, men övningarna kommer vara enkla att ändra utifrån ditt eget träningssyfte. Vill du ha kontrollerad styrketräning eller fartfylld och pulshöjande? Det väljer du själv!

EMOM

EMOM är ett högintensivt konditionspass, där du varje minut har ett visst antal repetitioner och övningar att köra igenom. Skulle du bli klar innan den utsatta tiden, så får du chans till lite extra vila – här är det alltså du själv som sätter ribban redan från start!

Passet kan du köra helt utefter din egna förmåga och dagsform… Oavsett vad du väljer så garanterar jag att pulsen kommer att gå upp, samtidigt som vi kommer ha det riktigt roligt tillsammans!

 

Forma Power

Forma Power

Är ett högintensivt intervallpass som utmanar din kondition & uthållighet.  Konditions och styrka/stabilitetsövningar i en härlig mix till peppande musik!

Forma AW
Forma AW
Är ett varierat pass som kommer att ha olika upplägg och innehålla olika former av mestadels högintensiv träning för att kickstarta helgen.
Passet kommer innehålla styrka, kondition och uthållighet som går att anpassa utefter sin förmåga och sina förutsättningar.
Vill du ha en bra kickstart på helgen med härlig träning är du hjärtligt välkommen att komma och köra!
Back & Booty

BACK & BOOTY

Är passet där vi fokuserar på ensidig träning för att stärka framförallt rumpa och rygg.

Med hjälp av ensidig träning kommer du få möjlighet att bygga upp balansen i kroppen så att höger & vänster sida blir lika starka 💪🏼”

Forma Cross

FORMA CROSS

Ett högintensivt pass där vi blandar styrke – och konditionsövningar i olika upplägg för hela kroppen.

Passet är uppbyggt så att du själv bestämmer vilken nivå du vill träna och köra på utefter dina egna förutsättningar, men

målet är att utmana dina gränser.

Tufft, härligt och högintensivt.

BODYCOMBAT

BODYCOMBAT

Denna högenergiska kampsportinspirerade träning är helt utan kontakt och det finns inga komplexa rörelser att behärska. EN LES MILLSinstruktören kommer att utmana dig att öka intensiteten och motivera dig att göra det bästa av varje runda. Du kommer att släppa stress, ha en explosion och känna dig som en mästare.

Forma Resistent

Forma Resistance

Är ett lågintensivt pass där vi använder gummiband i olika storlekar som redskap. Vi fokuserar på att stärka ben, säte, bål och axlar. Gummibandsträning är skonsamt mot kroppen och passet passar alla oavsett tidigare erfarenheter inom träning.

Seniorgympa

SENIOR TRÄNING– Är för dig som är dagledig. Här jobbar vi med rörlighet, styrka och kondition. Med  övningar som gör att du blir starkare i vardagen och förebygger skador. Framförallt satsar vi på att ha roligt ihop under hela timmen.

Tabata

TABATA- Ett högintensivt svettigt pass där du jobbar i olika intervallformer både utan och med redskap. Du kombinerar stryka och kondition i en härlig blandning.

Forma Skivstång

Forma Skivstång– är styrketräning till musik som utmanar dig och gör dig stark. Under en timme tränar du kroppens alla större muskler med en skivstång. Du väljer själv dina vikter på stången för att kunna utmana din kropp att nå de resultat du vill ha.

Forma Cykel 45

Forma Cykel 45 – är en effektiv träningsform för att snabbt uppnå bättre kondition. Räkna med att svettas mycket under passet, träningen är tuff och rolig! Passet kräver inte några förkunskaper och du bestämmer själv hur hårt du vill pressa dig under passet.

Forma Yoga

FORMAYOGA
Ordet yoga betyder “union” eller att “sammanfoga”. Det handlar om att förena kropp, själ och sinne.

Yoga kan hjälpa till att skapa balans i vardagen och är ett verktyg i att hantera stress.

Klassen innehåller andningsfokus, statiska övningar för att stärka bål, träning av koordinationsförmågan samt stretch för att öppna upp spänningar i nacke, rygg och höft. Passet är för dig och du rör dig efter egen förmåga och dagsform.

Alla kan yoga !

Boka pass här >>