COACHNING ONLINE

Träning

För dig som vill ha kontinuerlig kontakt under ditt träningsprogram, för att hela tiden kunna uppdatera och justera efter dina behov. Vid gör en uppföljning en gång varje vecka där vi går igenom hur det har gått för dig under veckan och vi justerar upplägget utefter dina resultat och dina mål.

Coachningen är till för dig som verkligen vill nå dina mål, och som en hjälp för att verkligen kunna nå dit. Med coachning så har du tillgång till mig som coach varje dag!

Vad ingår i träningsprogrammet?

✓ Alla träningspass du ska utföra under programmet.
✓ Träning från din nivå, hemma, gym, konditionsträning, gravidträning eller annat!
✓ Träningsprogrammet kommer uppdateras direkt vid behov
✓ Videos, bild och text för alla övningar du ska genomföra
✓ Guidning i alla dina pass (antal set/reps/tid)
✓ Möjlighet att skicka in videos till mig för att justera teknik!
✓ Justering av träningsupplägg var 4:e vecka (beroende på målsättning så kommer planen ändras olika mycket).

Vad ingår i coachning?

– Uppföljning varje vecka:
I början på en ny vecka så kommer vi att ha en uppföljning om hur föregående vecka sett ut och hur allt funkar. Vi kommer de första veckorna fokusera på justeringar som behövs göras för att du på ett bättre eller lättare sätt ska nå dina mål, från vart du står just idag. Vi går igenom hur du trivs med din träningsplan och gör även en check på vikt och mått. Efter 4 veckor kommer vi lägga på ”formbilder” kolla före och efter och följa detta genom tiden. Jag kommer göra allt jag kan för att du ska kunna känna att detta är möjligt, oberoende på vart du står idag, eller imorgon. Ibland kommer livet med massa överraskningar, jag kommer guida dig igenom dessa, du ska hitta en ny livsstil och kommer sedan själv kunna tackla alla motgångar du möter, för då har du fått rätt verktyg för att möta dessa och göra din nya livsstil hållbar! – Inte bara för nu, utan för framtiden!

Chatt för frågor:
Jag är tillgänglig för frågor när du känner att du behöver det, oavsett om det gäller träning, kost, sömn eller livet i stort.

OC Träning
Ina Lindström

+ Verksamhetschef
+ Personlig Tränare
+ Kostrådgivare
+ Coach

+ Forma WOD

+ Mamma-hälsa